Soft1 ERP

Urmareste evolutia indicilor afacerii tale prin intermediul functionalitatilor modulare disponibile pe orice platforma. Paradigma de functionare in Cloud ofera securitate, acces facil si mobilitate. Avansul tehnologic in materie de aplicatii web si mobile au transformat managementul de afaceri independent de timp si de spatiu in realitate. Module de management financiar-contabil, productie, vanzari, CRM, resurse umane, service, rapoarte de management, business intelligence impreuna cu aplicatii avansate de web si mobile formeaza o solutie completa si complexa de management care evidentiaza afacerile prin performantele obtinute.

Controlul afacerii tale indiferent de locatie prin Cloud

Solutiile ERP in Cloud lucreaza pentru tine

Cu peste 80 de proiecte implementate pana acum, Soft1 ERP a imbunatatit eficienta operationala pentru departamente de contabilitate, management financiar, productie, vanzari, resurse umane, service, raportare si business intelligence. Asigura cresterea afacerilor tale prin intermediul informatiilor complete si a optimizarilor de proces direct din Cloud!

Soft1 ERP - Solutii de management al afacerii in Cloud

ERP-ul Soft1 este o integrare de module complexe si puternice, accesibile din Cloud prin aplicatii mobile si web. Optimizarea proceselor de afaceri se realizeaza prin module de functionalitati avansate, indiferent de platforma aleasa.

 • SoftOne

  soft1-erp
  • Sistem localizat in conformitate cu legislatia si regimul fiscal din Romania
  • Acopera procesele de retail, distributie, productie, servicii.
  • Contine CRM
  • Face gestiunea procesului de vanzare de la ofertare, la comanda, livrare facturare
  • Face gestiunea procesului de cumparare de la ofertare furnizori, comenzi de cumparare, receptie, facturare
  58 / utilizator / luna

  58,00 Cumpara

  Details
Sau incercati un demo incearca acum

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru